Biała fasola w miodzie

Dziś pragnę wam zaprezentować znakomite i lekkie danie – biała fasola w miodzie. Miód jako słodki dodatek nada fasoli znakomity smak, dzięki czemu to danie trafi w gusta wielu osób.

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie


1.

W rondelku zagotować miód, sok z cytryny i kilka gałązek świeżego rozmarynu lub tymianku. Dusić około 3 minut, ciągle mieszając.


2.

Dodać Białą fasolę Gotowaną Na parze Bonduelle. Dokładnie wymieszać.


3.

Podawać na pieczywie z odrobiną pietruszki lub jako osobne danie.

Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Dobrowolańska
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.