Biała kasza gryczana smażona

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Biała kasza gryczana smażona - Krok 1

Kaszę przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu.

2.

Biała kasza gryczana smażona - Krok 2

Cebulę drobno posiekać. Paprykę pokroić w niewielkie kawałki. Natkę posiekać.

3.

Na patelni rozgrzać olej, zeszklić przez 1 min. cebulę. Dorzucić paprykę i mrożoną Mieszankę Królewską. Podsmażać razem około 3 minut.

4.

Biała kasza gryczana smażona - Krok 4

Na patelnię dodać kaszę. Smażyć jeszcze 2 minuty. Całość doprawić, wymieszać z natką pietruszki i słonecznikiem. Od razu podawać.

Smacznego!

Biała kasza gryczana smażona

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Katarzyna Jastrzębska
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.