Crostini z fasolą i pomidorami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

DSC_9464

Pomidory kroimy w kostkę, bagietkę w kromki.

2.

DSC_9469

Pomidory umieszczamy w miseczce, dodajemy fasolę, kropimy oliwą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.

3.

DSC_9477

Kromki bagietki opiekamy na suchej patelni lub w tosterze.

4.

DSC_9480

Na każdej kromce układamy pomidory z fasolą, porwaną szynkę i listki bazylii. Podajemy.

Smacznego!

DSC_9488

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.