Fasolka po bretońsku z dziczyzną i wędzonymi śliwkami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Fasolka po bretońsku z dziczyzną i wędzonymi śliwkami - Krok 1

Cebulę obrać i drobno posiekać. Kiełbasę pokroić w kostkę, a śliwki w paseczki.

2.

Fasolka po bretońsku z dziczyzną i wędzonymi śliwkami - Krok 2

Rozgrzać na patelni dwie łyżki oliwy. Wrzucić posiekaną cebulę i lekko zeszklić. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę i smażyć jeszcze 2-3 minuty. Przełożyć do garnka.

3.

Fasolka po bretońsku z dziczyzną i wędzonymi śliwkami - Krok 3

Dodać fasolkę po bretońsku i pokrojone śliwki. Wymieszać i podgrzewać 3-4 minuty.

4.

Fasolka po bretońsku z dziczyzną i wędzonymi śliwkami - Krok 4

Podawać na ciepło z pieczywem.

Smacznego!

Fasolka po bretońsku z dziczyzną i wędzonymi śliwkami

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Warzecha
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.