Fasolka po bretońsku z szałwią i fetą

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Cebulę siekamy w drobną kostkę. Boczek kroimy w nieduże kawałki.

2.

Na patelnię wrzucamy boczek i cebulę, smażymy przez 5 minut. Kolejno dokładamy porwane listki szałwii i przesmażamy przez 1 minutę.

3.

Dodajemy Polską fasolkę po bretońsku Bonduelle, mieszamy. Podgrzewamy przez 3-4 minuty.

4.

Fasolkę po bretońsku nakładamy do miseczek, posypujemy pokruszoną fetą i podajemy z dodatkiem pieczywa.

Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.