Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne

Składniki


Przygotowanie

1.

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Krok 1

Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanej oliwie, aż się zeszkli. Wrzucamy mięso i smażymy do zrumienienia.

2.

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Krok 2

Dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę. Podsmażamy przez chwilę. Dokładamy teksańską fasolkę Cayenne, dusimy kilka minut.

3.

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Krok 3

Ciasto dzielimy na 6 części. Na każdą wykładamy 2 łyżki farszu. Posypujemy posiekanym koperkiem. Brzegi ciasta smarujemy roztrzepanym jajkiem. Sklejamy ze sobą rogi ciasta. Wierzch smarujemy jajkiem. Pieczemy w 200°C przez 15-20 minut.

Smacznego!

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Dobrowolańska
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.