Komosa z fasolką i pomidorkami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Komosa z fasolką i pomidorkami - Krok 1

Komosę wrzucamy do wrzącej osolonej wody. Gotujemy ok. 10 minut.

2.

Komosa z fasolką i pomidorkami - Krok 2

Fasolkę płuczemy w ciepłej wodzie. Kroimy pomidorki, cukinię, cebulkę i czosnek. Następnie na rozgrzanej oliwie podsmażamy czosnek z cebulką, po chwili dorzucamy cukinię, a na koniec dodajemy pomidorki i fasolkę. Doprawiamy solą i pieprzem.

3.

Komosa z fasolką i pomidorkami - Krok 3

Łączymy komosę z warzywami. Danie posypujemy posiekanym koperkiem.

Smacznego!

Komosa z fasolką i pomidorkami

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Alicja Dziurosz
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.