Koperty ze szpinakiem i serem feta

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Koperty ze szpinakiem i serem feta - Krok 1

Cebulę i czosnek posiekać, zeszklić na maśle. Dodać szpinak. Smażyć, aż się rozmrozi i odparuje prawie cały płyn.

2.

Koperty ze szpinakiem i serem feta - Krok 2

Dodać ser feta, wymieszać. Ewentualnie doprawić solą (trzeba pamiętać, że ser jest słony).

3.

Koperty ze szpinakiem i serem feta - Krok 3

Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. Na środek każdego kawałka nałożyć porcję farszu, rogi zagiąć do środka i zlepić.

4.

Koperty ze szpinakiem i serem feta - Krok 4

Koperty posmarować rozkłóconym jajkiem. Piec 20 minut w 200°C.

Smacznego!

Koperty ze szpinakiem i serem feta

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Katarzyna Jastrzębska
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.