Korzenny ryż z fasolką szparagową

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Korzenny ryż z fasolką szparagową - Krok 1

Ryż gotujemy w 400 ml wody pod przykryciem razem z cytryną, suszonymi grzybami, cynamonem, goździkami, anyżem i gałązkami tymianku.

2.

Korzenny ryż z fasolką szparagową - Krok 2

Fasolkę gotujemy w osolonym wrzątku.

3.

Korzenny ryż z fasolką szparagową - Krok 3

Ugotowaną al dente fasolkę natychmiast hartujemy w wodzie z lodem.

4.

Korzenny ryż z fasolką szparagową - Krok 4

Łączymy ryż z osączoną fasolką i groszkiem.

Smacznego!

Korzenny ryż z fasolką szparagową

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Petryna
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.