Krem z zielonego groszku gotowanego na parze

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie


1.

Rosół podgrzewamy, dodajemy groszek z kukurydzą. Gotujemy ok. 10 minut.

2.

Krem z zielonego groszku gotowanego na parze - Krok 1

Siekamy czosnek i orzechy.


3.

Gotową zupę blendujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zaprawiamy łyżką kwaśnej śmietany.

4.

Krem z zielonego groszku gotowanego na parze

Zupę podajemy z listkiem bazylii, posypaną czosnkiem i orzechami nerkowca.

Smacznego!

Krem z zielonego groszku gotowanego na parze

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Dobrowolańska
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.