Meksykańskie Burrito

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Rozgrzewamy olej na patelni. Dodajemy mięso i smażymy aż przestanie być surowe. Dodajemy teksańską fasolkę cayenne, kukurydzę i mieszamy. Odstawiamy z ognia.

2.

Na blacie układamy tortillę, na niej 2 plastry sera na środku i listki świeżej kolendry.

3.

Na serze umieszczamy warstwę usmażonego mięsa i dodajemy papryczki jalapenos.

4.

Zwijamy jak naleśnika, zaczynając od zgięcia na dole.

5.

Powtarzamy czynności w stosunku do następnych porcji. Podajemy ciepłe.

Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Tosia i Śliwka
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.