Nachos z pastą z czerwonej fasoli

Składniki

  • puszka czerwonej fasoli gotowanej na parze Bonduelle
  • 80 g twarogu
  • 1 łyżeczka ostrej wędzonej papryki
  • 1 łyżeczka kuminu
  • 1 łyżka oleju sezamowego
  • paczka chipsów nachos
  • 2 łyżki papryczek jalapenos z zalewy
  • kilka gałązek świeżej kolendry
  • sól

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Wrzucamy do blendera fasolę, twaróg, ostrą wędzoną paprykę, kumin i miksujemy na gładką masę. Dosalamy do smaku. Szatkujemy kolendrę.

2.

Podajemy jako dip do chipsów z papryczkami jalapenos i poszatkowaną kolendrą.

Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Tosia i Śliwka
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.