Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - krok 1

Rzodkiewki myjemy, oczyszczamy, kroimy w drobną kostkę. Dymkę drobno siekamy.

2.

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - krok 2

Jajka umieszczamy w rondlu, zalewamy wodą. Gotujemy przez około 8 minut od zagotowania wody. Odcedzamy, zalewamy zimną wodą i studzimy. Następnie obieramy i kroimy w drobną kostkę.

3.

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - Krok 3

W misce umieszczamy jajka, rzodkiewkę, szczypior, odsączony Zielony groszek „Gotowane na parze” Bonduelle, śmietanę, jogurt lub majonez, chrzan oraz sól i pieprz do smaku. Mieszamy.

4.

5.

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - Krok 4

Pastę jajeczną z groszkiem podajemy z dodatkiem pieczywa.

Smacznego!

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - Krok 4

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.