Pasta jajeczna z pieczarkami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

DSC_0003

Jajka gotujemy na twardo, odcedzamy, zalewamy zimną wodą i odstawiamy na 10 minut. Następnie jajka obieramy ze skorupek.

2.

DSC_0006

Jajka kroimy w kostkę. Cebulkę ze szczypiorem drobno siekamy. Odcedzamy pół słoika pieczarek i kroimy w mniejsze kawałki.

3.

DSC_0009

Posiekane składniki umieszczamy w dużej misce. Dodajemy świeżo mielony pieprz i sól do smaku.

4.

DSC_0011

Do jajek dokładamy musztardę i jogurt grecki. Dokładnie mieszamy. Pastę jajeczną z pieczarkami podajemy jako dodatek do pieczywa.

Smacznego!

DSC_0033

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.