Pasta z czerwonej fasoli

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 1

Wyciskamy sok z cytryny, obieramy czosnek i kroimy w plastry.

2.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 2

Buraczki kroimy w kostkę. Podsmażamy buraczki na oliwie z posiekanym czosnkiem.

3.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 3

Blendujemy czerwoną fasolę z buraczkami. Gdy uzyskamy gładką masę, dodajemy sok z cytryny i jeszcze raz wszystko blendujemy.

4.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 4

Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

5.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 5

Pastę posypujemy posiekaną zieloną pietruszką.

Smacznego!

Pasta z czerwonej fasoli

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Alicja Dziurosz
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.