Roladki z szynki parmeńskiej z rukolą, marynowanymi pieczarkami i serem brie

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Roladki z szynki parmeńskiej z rukolą, marynowanymi pieczarkami i serem brie - Krok 1

Pieczarki kroimy w plasterki, ser w podłużne paski, a koperek lekko siekamy.

2.

Roladki z szynki parmeńskiej z rukolą, marynowanymi pieczarkami i serem brie - Krok 2

Na plastrach szynki układamy po porcji rukoli, pieczarek i pasek sera. Posypujemy koperkiem i oprószamy pieprzem. Zwijamy.

3.

Roladki z szynki parmeńskiej z rukolą, marynowanymi pieczarkami i serem brie - Krok 3

Zawinięte roladki skrapiamy lekko oliwą i sokiem z cytryny.

4.

Roladki z szynki parmeńskiej z rukolą, marynowanymi pieczarkami i serem brie - Krok 4

Układamy na talerzu. Dekorujemy pieczarkami i listkami koperku.

Smacznego!

Roladki z szynki parmeńskiej z rukolą, marynowanymi pieczarkami i serem brie

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.