Śniadaniowe muffiny z kukurydzą i fasolą

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Śniadaniowe muffiny z kukurydzą i fasolą - Krok 1

Szynkę zawinąć w rulon i pokroić w plasterki. Pietruszkę posiekać.

2.

Śniadaniowe muffiny z kukurydzą i fasolą - Krok 2

Jajka wbić do miski. Dodać szynkę, pietruszkę i kukurydzę złocistą z czerwoną fasolą. Delikatnie wymieszać.

3.

Śniadaniowe muffiny z kukurydzą i fasolą - Krok 3

Masę jajeczną przełożyć do formy wyłożonej papilotkami. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 20 minut.

Smacznego!

Śniadaniowe muffiny z kukurydzą i fasolą

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Monika Gawrysiak
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.