Tatar z fasoli

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Tatar z fasoli - krok 1

Odsączoną z zalewy fasolę wrzucamy do pojemnika malaksera. Odkładamy 3 łyżki fasoli do dekoracji. Do reszty dodajemy ocet balsamiczny, posiekany czosnek, sól i pieprz. Miksujemy na nie do końca gładką masę.

2.

Tatar z fasoli - krok 2

Ogórki, cebulę i pieczarki kroimy w drobną kostkę. Połowę składników razem z chilli dodajemy do pasty i mieszamy.

3.

Tatar z fasoli - Krok 3

Tatar z fasoli przekładamy do miseczki, dekorujemy resztą posiekanej cebuli, pieczarkami, ogórkami i fasolą.

Smacznego!

Tatar z fasoli - Krok 4

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Tosia i Śliwka
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.