Tatar z wędzonego łososia i marynowanych pieczarek

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Tatar z wędzonego łososia i marynowanych pieczarek - Krok 1

Posiekać drobno wędzonego łososia, marynowane pieczarki, czerwoną cebulę i koperek (odłożyć dwie małe gałązki do dekoracji).

2.

Tatar z wędzonego łososia i marynowanych pieczarek - Krok 2

Obrać awokado i również pokroić w drobną kostkę.

3.

Tatar z wędzonego łososia i marynowanych pieczarek - Krok 3

Przełożyć wszystkie posiekane składniki do miski. Doprawić oliwą, połową chrzanu i czarnym pieprzem.

4.

Tatar z wędzonego łososia i marynowanych pieczarek - Krok 4

Przygotowaną masą napełnić posmarowane wewnątrz oliwą małe miseczki. Wyłożyć na talerzyki. Udekorować gałązkami koperku i chrzanem.

Smacznego!

Tatar z wędzonego łososia i marynowanych pieczarek

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Warzecha
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.