Tatar ze śledzia z marynowanymi pieczarkami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Tatar ze śledzia z marynowanymi pieczarkami - Krok 1

Drobno siekamy pieczarki, dymkę, chili oraz cebulę.

2.

Tatar ze śledzia z marynowanymi pieczarkami - Krok 2

Filety śledziowe moczymy w wodzie przez pół godziny. Osuszamy i drobno siekamy.

3.

Tatar ze śledzia z marynowanymi pieczarkami - Krok 3

Łączymy posiekane składniki (na później odstawiamy ¼ posiekanej dymki). Dodajemy musztardę i doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.

4.

Tatar ze śledzia z marynowanymi pieczarkami - Krok 4

Połączone składniki układamy na talerzykach. Dekorujemy pozostawioną dymką.

Smacznego!

Tatar ze śledzia z marynowanymi pieczarkami

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Monika Rosa
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.