Tosty z fasolą i jajkiem

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Tosty z fasolą i jajkiem - Krok 1

Kromki chleba opiekamy w tosterze lub na suchej patelni.

2.

Tosty z fasolą i jajkiem - Krok 2

Fasolkę po bretońsku podgrzewamy w garnku.

3.

Tosty z fasolą i jajkiem - Krok 3

Na patelni rozgrzewamy klarowane masło, wbijamy dwa jajka, doprawiamy je solą. Smażymy do preferowanego ścięcia.

4.

Tosty z fasolą i jajkiem

Na ciepłe tosty nakładamy fasolkę po bretońsku i jajko sadzone. Podajemy.

Smacznego!

Tosty z fasolą i jajkiem

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.