Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Krok 1

Fasolę odcedź. Zmiksuj na gładką masę razem z miodem, cukrem i kakao.

2.

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Krok 2

Zwilżonymi dłońmi uformuj niewielkie kuleczki. Wstaw do lodówki na 15 minut do schłodzenia.

3.

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Krok 3

Czekoladę roztop w kąpieli wodnej. Obtocz trufle w płynnej czekoladzie i odstaw w chłodne miejsce do zastygnięcia.

Smacznego!

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.