Warzywne chili

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Paprykę kroimy w kostkę. Pieczarki siekamy w plasterki. Odcinamy końce od cukinii i wyrzucamy. Warzywo kroimy wzdłuż na 4 części a następnie kroimy w grubsze plastry.

2.

Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy warzywa. Smażymy przez około 7-10 minut, aż będą miękkie.

3.

Dodajemy Meksykańskie chili sin carne Bonduelle. Mieszamy i podgrzewamy przez 3-4 minuty.

4.

Warzywne chili nakładamy na talerze, posypujemy posiekaną natką pietruszki i podajemy.

Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.