Wiosenna sałatka z białą fasolą i kozim serem

Za oknem powoli widać pierwsze oznaki wiosny. Mnie słoneczna pogoda skłania do kuchennych eksperymentów, często tych najprostszych, aby móc rozkoszować się tą piękną pogodą. Dziś polecam wam ekspresową sałatkę pełną wiosennych aromatów.

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie


1.

Chleb kroimy w drobną kostkę i smażymy na suchej patelni aż będzie chrupki.


2.

Szpinak, fasolę, kozi ser, cebulę w piórach i oliwki mieszamy tuż przed podaniem. Całość polewamy sosem z oliwy, czosnku, ziół i posiekanego lubczyku oraz posypujemy grzankami.

Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Dobrowolańska
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.