Paszteciki z ciasta francuskiego z kaszą i batatami

Świeżo upieczone rogaliki na blaszce - idealne do porannej kawy! Ikona Play

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Kaszetkę podsmażamy na suchej patelni około 3 minuty.

Z ciasta francuskiego wycinamy kółka za pomocą wykrawaczki do ciastek lub szklanki.

Na wycięte porcje ciasta wykładamy kaszę i ser. Sklejamy pierożki.

Gotowe paszteciki pieczemy około 20 minut w 220 stopniach C.

I gotowe!

•ᴗ• Świeżo upieczone rogaliki na blaszce - idealne do porannej kawy!
http://Kaszotto%20z%20batatami%20i%20warzywami%20marki%20Bonduelle%20–%20szybki%20i%20zdrowy%20posiłek%20dla%20zapracowanych.

Kaszetka Danie z Batatami

Warzywne danie gotowe z kaszą i sosem. Kompozycja warzyw – batatów, fasoli edamame, dyni, groszku cukrowego oraz kaszy bulgur i komosy ryżowej w aromatycznym sosie. Wystarczy podgrzewać mieszankę na patelni przez 8-10 min.

Napisz komentarz

Oceń przepis: