Burgery z czerwoną fasolą

Składniki

  • 1 puszka Czerwonej fasoli Kidney Bonduelle
  • 0,5 kilograma mielonej wołowiny
  • 1 czerwona cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka octu winnego
  • 1 łyżka kminku
  • sól, pieprz
  • 2 łyżki masła
  • 2 bułeczki pszenne
  • dowolna sałata
  • 1 pomidor
  • 1 czerwona papryka

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Cebulę zeszklić na maśle.

Dodać fasolę, czosnek i przyprawy. Smażyć około 10 minut.

Kiedy fasola ostygnie zblendować na masę i dodać do wołowiny.

Uformować kotlety wielkości bułeczek i smażyć, bądź grillować aż do momentu kiedy mięso będzie gotowe.

Podawać przekładając bułki warzywami i mięsem.

BurgeryZczerwoneFasoli2

•ᴗ•

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Sałatka z selerem, wędzonym kurczakiem i fasolą

Szybkie ciasto marchewkowe

Szybkie ciasto marchewkowe

Batoniki z ciecierzycy z masłem orzechowym

Batoniki z ciecierzycy z masłem orzechowym

Zobacz więcej takich przepisów