Kukurydzę miksujemy z czosnkiem, przyprawami i jogurtem. Dodajemy sok z limonki.
Przekładamy chłodnik do dwóch mniejszych miseczek. Danie dekorujemy malinami, listkami mięty i plasterkami chili.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Kukurydzę miksujemy z czosnkiem, przyprawami i jogurtem. Dodajemy sok z limonki.
Przekładamy chłodnik do dwóch mniejszych miseczek. Danie dekorujemy malinami, listkami mięty i plasterkami chili.
Kukurydza Złocista Bonduelle to naturalnie słodka (bez dodatku cukru) kukurydza o chrupiących, soczystych ziarnach w intensywnym żółtym kolorze. Kukurydza Bonduelle to idealny dodatek do zielonej sałaty, faszerowanej papryki, kuchni meksykańskiej czy zup, ale świetnie smakuje też sama, najlepiej z masłem i solą na ciepło.
Napisz komentarz