
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 20 min.
Cebulę drobno siekamy.
Kapustę szatkujemy. Oprószamy solą i skrapiamy octem.
Parówki grillujemy z każdej strony. Pod koniec opiekania układamy bułki i podgrzewamy je na ruszcie.
Przecinamy bułki. Wypełniamy serem i parówkami. Opiekamy na grillu. Możemy przykryć folią aluminiową, żeby ser szybciej się roztopił.
Do kapusty dodajemy kukurydzę osączoną z zalewy i wykładamy warzywa na hot dogach.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej