Od kalafiora odcinamy głąb i kroimy kalafiora na małe kawałki. Wrzucamy do miski.
Dodajemy czerwoną fasolę. Dodajemy majonez, jogurt naturalny, sok z cytryny i cukier. Dobrze mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Od kalafiora odcinamy głąb i kroimy kalafiora na małe kawałki. Wrzucamy do miski.
Dodajemy czerwoną fasolę. Dodajemy majonez, jogurt naturalny, sok z cytryny i cukier. Dobrze mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
Napisz komentarz