Your browser does not support JavaScript! Czekoladowe babeczki z cieciorki - Najlepszy przepis - Warzywne Inspiracje

Regularnie publikujemy nowe, inspirujące przepisy. Czy chcesz, aby Cię o nich powiadamiać?

Składniki

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1

DSC_9577

Przy pomocy blendera miksujemy wszystkie składniki przez kilka minut, aż powstanie gładka masa. Przygotowujemy foremki do babeczek.

2

DSC_9579

Masę przekładamy na ¾ wysokości foremek. Pieczemy w temp. 180 stopni przez około 20-25 minut do suchego patyczka.

3

DSC_9606

Upieczone babeczki studzimy na metalowej kratce. Wyjmujemy z foremek po całkowitym ostygnięciu.

4

DSC_9613

Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.

:)

DSC_9624

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz więcej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejdź do sklepu