Czekoladowe babeczki z cieciorki

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

DSC_9577

Przy pomocy blendera miksujemy wszystkie składniki przez kilka minut, aż powstanie gładka masa. Przygotowujemy foremki do babeczek.

DSC_9579

Masę przekładamy na ¾ wysokości foremek. Pieczemy w temp. 180 stopni przez około 20-25 minut do suchego patyczka.

DSC_9606

Upieczone babeczki studzimy na metalowej kratce. Wyjmujemy z foremek po całkowitym ostygnięciu.

DSC_9613

Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.

DSC_9624

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Cieciorka Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Cieciorka „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek i dań z mięsem, do dań kuchni indyjskiej, wegetariańskiej i wegańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Sałatka z jajkiem i groszkiem

Sałatka na ciepło z komosą ryżową, bakłażanem i warzywami

Sałatka na ciepło z komosą ryżową, bakłażanem i warzywami

Egzotyczne smoothie z marchewką - Krok 3

Egzotyczne smoothie z marchewką

Zobacz więcej takich przepisów