Pasta z czerwonej fasoli

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Pasta z czerwonej fasoli - Składniki

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 1

Wyciskamy sok z cytryny, obieramy czosnek i kroimy w plastry.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 2

Buraczki kroimy w kostkę. Podsmażamy buraczki na oliwie z posiekanym czosnkiem.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 3

Blendujemy czerwoną fasolę z buraczkami. Gdy uzyskamy gładką masę, dodajemy sok z cytryny i jeszcze raz wszystko blendujemy.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 4

Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Pasta z czerwonej fasoli - Krok 5

Pastę posypujemy posiekaną zieloną pietruszką.

Pasta z czerwonej fasoli

•ᴗ• Pasta z czerwonej fasoli
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Roladki z szynki z sosem tatarskim i marynowanymi pieczarkami

Roladki z szynki z sosem tatarskim i marynowanymi pieczarkami

Tatar z fasoli - krok 3

Tatar z fasoli

Kakaowe placuszki bananowe z fasoli

Kakaowe placuszki bananowe z fasoli

Zobacz więcej takich przepisów