Your browser does not support JavaScript!

Rollsy naleśnikowe z pstrągiem i kukurydzą

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Rollsy naleśnikowe z pstrągiem i kukurydzą - Krok 1

Przygotowujemy ciasto naleśnikowe. Mąkę przesiewamy do miski, dodajemy jajko, mleko, szczyptę soli i 1 łyżeczkę oliwy. Mieszamy trzepaczką do połączenia.

2.

Rollsy naleśnikowe z pstrągiem i kukurydzą - Krok 2

Patelnię do naleśników natłuszczamy niewielką ilością oliwy i nagrzewamy. Wylewamy na nią porcję ciasta i rozprowadzamy po dnie patelni. Naleśniki smażymy z obu stron i odkładamy na talerz.

3.

Rollsy naleśnikowe z pstrągiem i kukurydzą - Krok 3

Serek mieszamy z chrzanem.

4.

Rollsy naleśnikowe z pstrągiem i kukurydzą - Krok 4

Naleśniki smarujemy serkiem, posypujemy kukurydzą, dokładamy kawałki pstrąga i liście sałaty. Zwijamy w roladkę, kroimy na mniejsze kawałki i spinamy wykałaczką.

Smacznego!

Rollsy naleśnikowe z pstrągiem i kukurydzą

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.