Your browser does not support JavaScript! Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich - Najlepszy przepis - Warzywne Inspiracje

Składniki

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Przygotowanie

Cebulę siekamy i szklimy na maśle. Dodajemy fasolę, przeciśnięty przez praskę czosnek, garść rukoli i orzechy. Dusimy około 10 minut na małym ogniu.

Całość przyprawiamy o blendujemy na gładką masę.

Podajemy z ulubionym pieczywem.

:)

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Dobrowolańska

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz więcej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejdź do sklepu