Fasolę osączamy i dokładnie płuczemy.
Opłukaną fasolę blendujemy.
Daktyle drobno kroimy.
Do masy z fasoli dodajemy daktyle, kakao i miód. Jeszcze raz wszystko blendujemy na gładki krem.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Fasolę osączamy i dokładnie płuczemy.
Opłukaną fasolę blendujemy.
Daktyle drobno kroimy.
Do masy z fasoli dodajemy daktyle, kakao i miód. Jeszcze raz wszystko blendujemy na gładki krem.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
Napisz komentarz