
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 15 min.
- łatwe
Ocet mieszamy z oliwą. Dodajemy sól i pieprz do smaku.
Cebulę kroimy w pióra, arbuz w dowolną kostkę, a pomidorki na połówki lub zostawiamy w całości. Wkładamy wszystko do dressingu.
Dodajemy poszarpaną sałatę.
Dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę oraz porwane zioła.
Mieszamy i posypujemy pokruszoną fetą.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej