Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Puszka czerwonej fasoli, jajka, czosnek, hummus i opakowanie waflów ryżowych na białym stole – składniki do zdrowego przepisu.

Ciasto francuskie rozkładamy i smarujemy rozgniecionym czosnkiem, a następie musztardą. Ciasto dzielimy na 9 równych długich pasów. Każdy z nich skręcamy tak, aby część z musztardą była w środku i formujemy wark0cze.

Do warkoczy dodajemy czerwoną fasolę, smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy grubą solą.

Pieczemy przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.

•ᴗ• Ciasteczka z orzechami na drewnianej desce kuchennej.
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20czerwonej%20fasoli%20marki%20Bonduelle.

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - Krok 4

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką

Pasta z czerwonej fasoli z buraczkami i chrzanem

Pasta z czerwonej fasoli z buraczkami i chrzanem

Zapiekanka z boczkiem i świeżymi ziołami na drewnianej desce do krojenia.

Tarta z boczkiem i zielonym groszkiem

Zobacz więcej takich przepisów