Warkocze z czerwoną fasolą

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Ciasto francuskie rozkładamy i smarujemy rozgniecionym czosnkiem, a następie musztardą. Ciasto dzielimy na 9 równych długich pasów. Każdy z nich skręcamy tak, aby część z musztardą była w środku i formujemy wark0cze.

Do warkoczy dodajemy czerwoną fasolę, smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy grubą solą.

Pieczemy przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.

•ᴗ•

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Fasolka szparagowa z jajkiem sadzonym

Fasolka szparagowa z jajkiem sadzonym

Placuszki z cukinii i kukurydzy z sosem czosnkowym

Frittata pełna smaku

Frittata

Zobacz więcej takich przepisów