Wiosenna sałatka z białą fasolą i kozim serem

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Chleb kroimy w drobną kostkę i smażymy na suchej patelni aż będzie chrupki.

Szpinak, fasolę, kozi ser, cebulę w piórach i oliwki mieszamy tuż przed podaniem. Całość polewamy sosem z oliwy, czosnku, ziół i posiekanego lubczyku oraz posypujemy grzankami.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20białej%20fasoli%20cannellini%20firmy%20Bonduelle.

Biała Fasola Cannellini Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Biała Fasola Cannellini „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, zup, past, w daniach wegetariańskich i wegańskich.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Sałatka z ziemniaków, kukurydzy i boczku

Sałatka z ziemniaków, kukurydzy i boczku

Sałatka z kaszy jaglanej i makreli

Sałatka z kaszy jaglanej i makreli

Faszerowane pieczarki portobello z zielonym groszkiem

Faszerowane pieczarki portobello z zielonym groszkiem

Zobacz więcej takich przepisów