Minestrone z zielonych warzyw z fasolą

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą - Składniki

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą - Krok 1

Czosnek i cebulę drobno siekamy.

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą - Krok 2

Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy czosnek i cebulę, smażymy 5 minut.

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą - Krok 3

W garnku zagotowujemy bulion, dodajemy zawartość patelni i zupę krem z zielonych warzyw.

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą - Krok 4

Bulion doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy osączoną i opłukaną fasolę oraz pesto. Gotujemy 2-3 minuty, aż warzywa będą miękkie. Gotową zupę minestrone nalewamy na talerze i podajemy.

Minestrone z zielonych warzyw z fasolą

•ᴗ• Zdrowa zupa z fasolki szparagowej i brokułów, podana na drewnianym talerzu - idealna propozycja na pożywny i rozgrzewający posiłek.
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20białej%20fasoli%20cannellini%20firmy%20Bonduelle.

Biała Fasola Cannellini Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Biała Fasola Cannellini „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, zup, past, w daniach wegetariańskich i wegańskich.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Fasolka szparagowa z kurkami i jajkiem w koszulce

Fasolka szparagowa z kurkami i jajkiem w koszulce

Sałatka meksykańska z serem i nachosami

Sałatka meksykańska z serem i nachosami

Zapiekanka makaronowa z brokułami i sosem serowym, idealna na szybki i zdrowy obiad.

Muszle z fetą i cieciorką

Zobacz więcej takich przepisów