Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką - Składniki

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką - Krok 1

Sałatę podzielić na pojedyncze liście.

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką - Krok 2

Tuńczyka osączyć z zalewy, rozdrobnić widelcem, wrzucić do miski.

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką - Krok 3

Do tej samej miski dodać także pokrojone drobno suszone pomidory i osączoną z zalewy ciecierzycę. Przyprawić olejem z pomidorów, solą i pieprzem, wszystko razem wymieszać.

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką - Krok 4

Do każdego liścia sałaty nakładać sałatkę tuńczykową, wierzch posypać dymką.

Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką

•ᴗ• Wrapy z sałaty z tuńczykiem i cieciorką
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Cieciorka Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Cieciorka „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek i dań z mięsem, do dań kuchni indyjskiej, wegetariańskiej i wegańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Awokado nadziewane kukurydzą i sezonowymi warzywami

Awokado nadziewane kukurydzą i sezonowymi warzywami

Makowiec na cieście z cieciorki

Makowiec na cieście z cieciorki

Hummus z pieczoną papryką

Hummus z pieczoną papryką

Zobacz więcej takich przepisów