Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą - Składniki

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą - Krok 1

Cukinię umyć i obieraczką pokroić na cienkie wstążki.

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą - Krok 2

W garnku zagotować wodę z solą, wrzucić wstążki, gotować 1 minutę.

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą - Krok 3

Szczypiorek drobno posiekać, wymieszać z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Sosem pokryć cukiniowe wstążki.

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą - Krok 4

Ze wstążkami wymieszać fasolkę, przełożyć na talerz. Na wierzchu ułożyć kawałki tuńczyka.

Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą

•ᴗ• Wstążki cukinii z tuńczykiem i fasolą
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Biała Fasola Cannellini Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Biała Fasola Cannellini „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, zup, past, w daniach wegetariańskich i wegańskich.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Dorsz pieczony z pomidorami i białą fasolą

Dorsz pieczony z pomidorami i białą fasolą

Świderki warzywne z serem, cynamonem i orzechami

Świderki warzywne z serem, cynamonem i orzechami

Bułki szpinakowe

Bułki szpinakowe

Zobacz więcej takich przepisów