Czekoladowe babeczki z cieciorki

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

DSC_9577

Przy pomocy blendera miksujemy wszystkie składniki przez kilka minut, aż powstanie gładka masa. Przygotowujemy foremki do babeczek.

2.

DSC_9579

Masę przekładamy na ¾ wysokości foremek. Pieczemy w temp. 180 stopni przez około 20-25 minut do suchego patyczka.

3.

DSC_9606

Upieczone babeczki studzimy na metalowej kratce. Wyjmujemy z foremek po całkowitym ostygnięciu.

4.

DSC_9613

Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.

Smacznego!

DSC_9624

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.