Jajka gotujemy na twardo.
Śledzie osuszamy i kroimy na kawałki.
Dodajemy opłukaną fasolę, posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki.
Dodajemy pokrojone w kostkę jajko, majonez i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Jajka gotujemy na twardo.
Śledzie osuszamy i kroimy na kawałki.
Dodajemy opłukaną fasolę, posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki.
Dodajemy pokrojone w kostkę jajko, majonez i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
Napisz komentarz