Your browser does not support JavaScript!

Śledź po królewsku z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Śledź po królewsku z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami - Krok 1

Jajka gotujemy na twardo.

2.

Śledź po królewsku z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami - Krok 2

Śledzie osuszamy i kroimy na kawałki.

3.

Śledź po królewsku z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami - Krok 3

Dodajemy opłukaną fasolę, posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki.

4.

Śledź po królewsku z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami - Krok 4

Dodajemy pokrojone w kostkę jajko, majonez i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Smacznego!

Śledź po królewsku z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.