Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado

Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Składniki świeże i konserwowe do zdrowego gotowania - awokado, cytryna, szpinak, czerwona fasola, sałata, pomidorki cherry i mozzarella.

Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado - Krok 1

Opłukać i osuszyć w wirówce do sałaty szpinak i sałatę.

Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado - Krok 2

Przekroić na pół pomidorki koktajlowe, a kulki mozzarelli na cztery części. Pokroić awokado na plasterki.

Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado - Krok 3

Wymieszać sok z cytryny z oliwą. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.

Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado - Krok 4

Na talerzu rozłożyć szpinak i sałatę. Dodać pokrojone awokado, pomidorki koktajlowe i mozzarellę. Posypać czerwoną fasolą i polać przygotowanym dressingiem.

Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado

•ᴗ• Sałatka fasolowa ze szpinakiem i awokado
http://Opakowanie%20czerwonej%20fasoli%20marki%20Bonduelle%20z%20oznaczeniem%20Nutri-Score%20i%20przykładowym%20zastosowaniem%20w%20sałatce.

Fasola Czerwona Porcja Na Raz Na Twoją Sałatkę

Czerwona fasola Bonduelle „Porcja na raz na Twoją Sałatkę” to dwie, małe puszeczki po 75 g, które są idealnym dodatkiem do Twojej ulubionej sałatki, bez wyrzucania resztek. Fasola od Bonduelle charakteryzuje się niezwykłą chrupkością. Wspaniale wzbogaci w intensywny kolor Twoje sałatki i przekąski.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Faszerowane pomidory z ryżem i ziołami, zapieczone z serem – idealne na lekki obiad lub wykwintną przystawkę.

Pomidory faszerowane ryżem i soczewicą

Bułka pszenna z ziarnami sezamu i pieczoną ciecierzycą na drewnianej desce.

Chlebek z cieciorką i sezamem

Marokańskie burgery z soczewicy

Marokańskie burgery z soczewicy

Zobacz więcej takich przepisów