Biała fasola w miodzie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

W rondelku zagotować miód, sok z cytryny i kilka gałązek świeżego rozmarynu lub tymianku. Dusić około 3 minut, ciągle mieszając.

Dodać Białą fasolę Gotowaną Na parze Bonduelle. Dokładnie wymieszać.

Podawać na pieczywie z odrobiną pietruszki lub jako osobne danie.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Biała Fasola Cannellini Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Biała Fasola Cannellini „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, zup, past, w daniach wegetariańskich i wegańskich.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Pasta z cieciorki i suszonych pomidorów

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Burgery z kotletem z czerwonej fasoli

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Sałatka z kuskusu perłowego, pieczonej dyni i czerwonej fasoli

Zobacz więcej takich przepisów