
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 45 min.
- łatwe
Warzywa kroimy na niezbyt drobną kostkę i przesmażamy na oleju. Oprószamy solą i pieprzem. Doprawiamy musztardą.
Gdy warzywa lekko zmiękną, dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę. Lekko studzimy.
Na ciasto wykładamy kiełbasę oraz warzywa. Dodajemy rozmaryn i pieczemy około 30 minut w 200℃.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej