
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 45 min.
- łatwe
Kiełbasę owijamy plastrami boczku.
Cebulę kroimy w piórka lub półplasterki i smażymy na złoty kolor na oliwie. Doprawiamy do smaku.
Na dnie naczynia żaroodpornego układamy cebulę, a na niej kiełbasę. Dodajemy rozmaryn.
Kiełbasę zalewamy piwem wymieszanym z musztardą i miodem. Posypujemy kukurydzą i zapiekamy około 30 min. w 180℃.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej