Your browser does not support JavaScript!

Składniki

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Przygotowanie

1

2

Ser ścieramy na tarce.

2

3

Kiełbaski podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Do kiełbasek dodajemy fasolkę barbecue i podgrzewamy ok. 10 minut. Doprawiamy solą i pieprzem.

3

4

W między czasie kromki smarujemy czosnkiem, kroimy w kostkę i opiekamy do zrumienienia.

4

7

Fasolkę z kiełbaskami podajemy posypane tartym żółtym serem, grzankami i tymiankiem.

:)

5

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Łukasz

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz więcej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejdź do sklepu