Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Składniki do przygotowania klasycznego dania - fasolka po bretońsku, z kiełbasą i świeżymi warzywami.

3

Czosnek i cebulę drobno siekamy, podsmażamy na rozgrzanej oliwie.

2

Dodajemy pokrojoną w plasterki kiełbasę i pokrojony w kostkę boczek. Podsmażamy kilka minut.

4

Kroimy bagietkę.

8

Marchewkę i pietruszkę kroimy w kostkę i wrzucamy do kiełbasy i boczku. Po 2-3 minutach dodajemy fasolkę. Dusimy ok 10 minut. Przyprawiamy chili, solą i pieprzem. Fasolkę podajemy z bagietką.

6

•ᴗ• Rustikalne danie z kiełbasą i warzywami podane z chrupiącym pieczywem na drewnianej desce.
http://Puszka%20polskiej%20fasolki%20po%20bretońsku%20marki%20Bonduelle%20-%20szybki%20sposób%20na%20domowe%20smaki.

Polska Fasolka po Bretońsku

Polska fasolka po bretońsku to idealne rozwiązanie, gdy brakuje Ci pomysłu na obiad lub gdy potrzebujesz szybkiego rozwiązania na danie na wyjazd. Pyszna, chrupiąca fasola w unikalnym sosie, do której wystarczy dodać ryż lub makaron, ewentualnie mięso lub kiełbasę, a zyskujesz pełnowartościowy, pyszny, niecodzienny posiłek gotowy w zaledwie chwilę.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Przygotowanie składników do meksykańskiego burrito: tortilla, ser, mięso mielone, fasola, kukurydza i jalapenos.

Meksykańskie Burrito

Gulasz z kiełbasą i chrupiącymi grzankami, podany na białej drewnianej powierzchni obok zardzewiałego noża i miseczki z posiekanymi ziołami.

Białe kiełbaski w stylu barbecue

Sałatka z soczewicą i świeżymi warzywami, podana w drewnianej misce na rustykalnym białym tacy.

Warzywa po bretońsku z ryżem

Zobacz więcej takich przepisów