Składniki

  • 1 puszka Fasoli Gotowane Na Parze Bonduelle
  • 2 jajka
  • 2 łyżki masła
  • 100 g gorzkiej czekolady
  • Banan
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki owsianej lub pszennej
  • 60 g cukru

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Brownie fasolowe - Składniki

Brownie fasolowe - Krok 1

Jajka ubijamy z cukrem na kogel mogel. W rondlu rozpuszczamy czekoladę z masłem, studzimy.

Brownie fasolowe - Krok 2

Fasolę miksujemy z bananem na gładki mus.

Brownie fasolowe - Krok 3

Do masy jajecznej dodajemy topioną czekoladę, pastę fasolową, płatki owsiane i mąkę, mieszamy.

Brownie fasolowe - Krok 4

Formę keksówkę (10x24cm) wykładamy pergaminem, przekładamy do środka ciasto, wierzch wyrównujemy.

Brownie fasolowe - Krok 5

Brownie pieczemy 20 minut w 180 stopniach, przed podaniem studzimy.

Brownie fasolowe - Krok 6

•ᴗ• Brownie fasolowe - Krok 5
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20czerwonej%20fasoli%20marki%20Bonduelle.

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Tarta z marchewki ze śliwkami

Tarta z marchewki ze śliwkami

Bakłażan faszerowany soczewicą i kozim serem

Bakłażan faszerowany soczewicą i kozim serem

Przykład zdrowego i szybkiego lunchu: pełnoziarniste wrapy z pomidorami, kukurydzą i świeżą pietruszką.

Pita z fasolką curry i szpinakiem

Zobacz więcej takich przepisów