Brownie fasolowe

Brownie fasolowe - Krok 5

Składniki

  • 1 puszka Fasoli Gotowane Na Parze Bonduelle
  • 2 jajka
  • 2 łyżki masła
  • 100 g gorzkiej czekolady
  • Banan
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki owsianej lub pszennej
  • 60 g cukru

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Brownie fasolowe - Składniki

Brownie fasolowe - Krok 1

Jajka ubijamy z cukrem na kogel mogel. W rondlu rozpuszczamy czekoladę z masłem, studzimy.

Brownie fasolowe - Krok 2

Fasolę miksujemy z bananem na gładki mus.

Brownie fasolowe - Krok 3

Do masy jajecznej dodajemy topioną czekoladę, pastę fasolową, płatki owsiane i mąkę, mieszamy.

Brownie fasolowe - Krok 4

Formę keksówkę (10x24cm) wykładamy pergaminem, przekładamy do środka ciasto, wierzch wyrównujemy.

Brownie fasolowe - Krok 5

Brownie pieczemy 20 minut w 180 stopniach, przed podaniem studzimy.

Brownie fasolowe - Krok 6

•ᴗ• Brownie fasolowe - Krok 5
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne

Gallete des rois - gotowe danie

Galette des rois – ciasto Trzech Króli

Kawałek limonkowego ciasta z groszkiem

Limonkowe ciasto z groszku bez cukru

Zobacz więcej takich przepisów