Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą - Składniki

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą - Krok 1

Ser ścieramy na tarce. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Chorizo i paprykę siekamy w kostkę.

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą - Krok 2

Na patelni rozgrzewamy 2 łyżeczki oliwy, wrzucamy cebulę, paprykę i chorizo. Smażymy przez około 5 minut. Pod koniec doprawiamy niewielką ilością soli. Dodajemy czerwoną fasolę, mieszamy.

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą - Krok 3

Ciasto francuskie dzielimy na kwadraty. Na środku każdego układamy porcję sera i nadzienia z chorizo. Zlepiamy brzegi ciasta.

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą - Krok 4

Powstałe roladki układamy na blasze do pieczenia. Smarujemy je roztrzepanym jajkiem i posypujemy sezamem. Pieczemy w temp. 200 stopni przez 15-20 minut.

Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą

•ᴗ• Roladki z ciasta francuskiego z chorizo i fasolą
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Fasola Czerwona Porcja Na Raz Na Twoją Sałatkę

Czerwona fasola Bonduelle „Porcja na raz na Twoją Sałatkę” to dwie, małe puszeczki po 75 g, które są idealnym dodatkiem do Twojej ulubionej sałatki, bez wyrzucania resztek. Fasola od Bonduelle charakteryzuje się niezwykłą chrupkością. Wspaniale wzbogaci w intensywny kolor Twoje sałatki i przekąski.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Roladki z sera ze szpinakiem, czerwoną fasolką i kiszonym ogórkiem

Roladki z sera ze szpinakiem, czerwoną fasolką i kiszonym ogórkiem

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Orzeźwiająca sałatka z arbuzem, ogórkiem i cieciorką

Śledzie w sosie chrzanowym z pieczarkami i jajkiem

Śledzie w sosie chrzanowym z pieczarkami i jajkiem

Zobacz więcej takich przepisów